Ενοχλημένος ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση του νεαρού καταδύτη

by Aquafeed 24

Ο επικεφαλής του τμήματος υγρού στίβου του Παναθηναϊκού Ανδρέας Ζώτος έστειλε τα περαστικά ολόκληρου του Παναθηναϊκού στον Ανδρόγεω Σαμψάκη ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν έχει καμία σχέση με το «τριφύλλι» και κακώς ενεπλάκη το όνομα του ΠΑΟ.

Ενοχλημένοι είναι στο τμήμα υγρού στίβου του «τριφυλλιού» για την εμπλοκή του ονόματος του ΠΑΟ στον τραυματισμό του νεαρού καταδύτη Ανδρόγεου Σαμψάκη κατά τη διάρκεια προπόνησης του στο ΟΑΚΑ.AdTech Ad

Το μέλος της Εθνικής ομάδας και του ΑΝΟ Αργυρούπολης υπέστη κάταγμα σε αυχενικό σπόνδυλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί του έκαναν σπονδυλοδεσία και αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού.

Η εγχείριση έγινε επιτυχημένα και ο αθλητής περνάει στο στάδιο της αποθεραπείας με στόχο να αποκαταστήσει σιγά-σιγά την κίνησή του.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εκνευριστεί από ένα δημοσίευμα που προσπαθεί έμμεσα να εμπλέξει τον Σύλλογο στο ατύχημα.

Ο επικεφαλής κ. Ανδρέας Ζώτος δήλωσε στην Πράσινη: «Συμπάσχουμε όλοι με το παιδί στον Σύλλογο και ευελπιστούμε να γίνει γρήγορα καλά. Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε λόγω του ότι ενεπλάκη έμμεσα το όνομα του Παναθηναϊκού σε αυτή την ιστορία και κακώς αναφέρθηκε σε δημοσίευμα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο αθλητής ανήκει σε άλλο σύλλογο και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας. Δεν είχε γίνει κάποιο αίτημα μεταγραφής,  και ακολουθούσε το πρόγραμμα της Εθνικής όπως όλοι οι διεθνείς».

Από κει και πέρα οι υπεύθυνοι του τμήματος καταδύσεων ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία με τον Σαμψάκη  όπως δημοσιεύτηκε και ούτε ο αθλητής έχει προπονηθεί με τον ΠΑΟ.

Άλλωστε απαγορεύεται ρητά η φιλοξενία οποιουδήποτε παιδιού από άλλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Στο «τριφύλλι» προπονούνται μόνο όσοι έχουν δελτίο με την ομάδα ενώ στην «κατηγορία» ότι δεν τον συνόδευσε κάποιος από τους προπονητές στον ΠΑΟ, είναι ξεκάθαροι ότι υπήρχε ομοσπονδιακός προπονητής και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν μόνα τους 30 παιδιά που προπονούνταν στον ΠΑΟ εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στον αθλητή από τον γιατρό που πληρώνει (και) ο Παναθηναϊκός  και βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο ΟΑΚΑ.

πηγή: leoforos.gr

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA