Παναθηναϊκός: Ψάχνει μεγάλο «μπαμ» με τον Νικόλα Παπασηφάκη!

by Aquafeed 24

Ολοένα και δυναμώνει, συνεχώς κοιτάζει το βήμα παραπάνω το τμήμα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να έχει ολοκληρώσει την περασμένη σεζόν στην 4η θέση, όμως η όρεξη έχει… ανοίξει για τα καλά, όπως θα αντιληφθείτε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, ύστερα από σημαντικές ανανεώσεις στο ρόστερ του, όπως για παράδειγμα αυτές των Νίκου Αλβέρτη, Μάριου Χατζηγούλα, Γιώργο Νικολαΐδη, ο Παναθηναϊκός κινείται με σθένος στην μεταγραφική αγορά και θέλει να ντύσει στα «πράσινα» έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες.

Παναθηναϊκός: Ο Δήμος Δερμιτζάκης αποχωρεί έπειτα από επτά (συνολικά) χρόνια

Το «τριφύλλι» έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για τον Νίκο Παπασηφάκη, με τον ταλαντούχο σκόρερ να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Δημήτρη Μάζη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του #AQF24.

Ο 26χρονος περιφερειακός πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική σεζόν με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός επιχειρεί την απόκτησή του, προκειμένου να προσθέσει στο ρόστερ του ένα επιθετικό «εργαλείο» από την εγχώρια αγορά και μάλιστα σε εξαιρετική ηλικία.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA