Παναθηναϊκός: Έντονο ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Απόστολο Γεωργαρά!

by Aquafeed 24

Ταλέντο, θέληση, δίψα για διάκριση. Ο Απόστολος Γεωργαράς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο και κοιτάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το βήμα που θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα του προσφέρει σε καθημερινή βάση εμπειρίες για το μέλλον.

«Σπλάχνο» του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, μέλος των μικρών εθνικών ομάδων, ο ταλαντούχος περιφερειακός έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος κοιτάζει την επόμενη ημέρα και θέλει να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα με κίνητρο και διάθεση.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 ο Απόστολος Γεωργαράς δεν είναι απίθανο πια να ντυθεί στα πράσινα και να έρθει στην Αθήνα για έναν μεγάλο σύλλογο με απαιτήσεις και προσδοκίες. Ένας αθλητής με πολλές δυνατότητες που μεγάλωσε στην οικογένεια του ΝΟΠ και τώρα, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται για την επόμενη… πίστα, εκεί όπου καραδοκεί ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μάζη.

Παράλληλα, αρκετά είχαν ακουστεί για το μέλλον του νεαρού αθλητή, όπου στο «κάδρο» έμπαιναν οι σπουδές στις ΗΠΑ, ωστόσο τα δεδομένα πλέον γέρνουν προς παραμονή στα πάτρια εδάφη. Ίσως, κοντά στο Γουδί. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA