Απόλλων Σμύρνης: Χωριστούς δρόμους με τον Μάνο Τσαχιλίδη!

by Aquafeed 24

Σε διαφορετικούς δρόμους θα βαδίσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάνος Τσαχιλίδης και ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς οι δυο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους σύμφωνα με τις πληροφορίες του #AQF24.

Ο Μάνος Τσαχιλίδης έχει αρκετές παραστάσεις από τα μεγάλα σαλόνια, καθώς έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες της Α1 Ανδρών. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου το 2006, με το οποίο είχε δύο διαφορετικές (χρονικά) επιτυχημένες θητείες στη μεγάλη κατηγορία. Την τριετία 2014-2017 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια, για να ακολουθήσουν ο Εθνικός Πειραιά και ο Υδραϊκός, στον οποίο, επίσης θήτευσε σε δύο διαφορετικές χρονικά περιόδους. Έχει αγωνιστεί επίσης στον ΓΣ Περιστερίου.

Γεννημένος το 1997 ο μαχητικός φουνταριστός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργίο στον ώμο, έναν τραυματισμό τον οποίο ξεπέρασε πλήρως με πολλή δουλειά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA