Παναγιώτης Τζωρτζάτος στο #AQF24: «Η Noisy είναι ποιοτική και επικίνδυνη – Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μετά την μεγάλη νίκη της Βουλιαγμένης μέσα στη Γαλλία, επικοινωνήσαμε με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για να μας πουν πως έζησαν το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Noisy Le Sec.

Για αυτό ακριβώς λοιπόν μιλήσαμε τον άνθρωπο, που έχει συμβάλει με την απόδοση του στην σπουδαία πορεία της ομάδας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά συνολικά. Φυσικά δεν μιλάμε για άλλον από τον «φύλακα άγγελο» του συνόλου του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, του Παναγιώτη Τζωρτζάτου. Ο διεθνής πορτιέρε εξήγησε στο #AQF24 και την Εβίνα Καραμανλή, πως η ομάδα του έφτασε σε μία τόσο σημαντική νίκη που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση αλλά και τι περιμένει ενόψει του επαναληπτικού αγώνα.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος στο Aquafeed24.com:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολύ ένταση και υψηλό ρυθμό. Θεωρώ ότι ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, κολυμπήσαμε πολύ, βγάλαμε ενέργεια και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν χαλαρώσαμε στιγμή και για αυτό η διαφορά στο σκορ συνεχώς μεγάλωνε. Λάθη γίνανε πολλά, πάντα θα γίνονται, απλά κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα από το προηγούμενο. Θα κοιτάξουμε το βίντεο του αγώνα, θα τα εντοπίσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά την εβδομάδα που έρχεται.

Σίγουρα ήταν το πρώτο βήμα, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Η Noisy είναι πολύ ποιοτική ομάδα, δεν έφτασε τυχαία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης καθώς κέρδισε στον προηγούμενο γύρο έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο και επειδή πλέον δε θα έχει να χάσει κάτι, αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη ενόψει του επαναληπτικού. Πρέπει να εμφανιστούμε πάλι συγκεντρωμένοι στην επόμενη μεταξύ μας αναμέτρηση, ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA