Μιλάνοβιτς, Παπαναστασίου, Βάμος: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, προετοιμαζόμαστε για την Προ Ρέκο»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο, εκεί όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 20-5, ο προπονητής των «Ερυθρολεύκων» Ίγκορ Μιλάνοβιτς αλλά και οι περιφερειακοί Μάρτον Βάμος και Αλέξανδρος Παπαναστασίου πραγματοποίησαν τις κάτωθι δηλώσεις.

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Η νίκη αυτή ήρθε μετά από συγκέντρωση, πολλή δουλειά, σκληρή προπόνηση. Το ματς αυτό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την Προ Ρέκο. Είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση μας, η άμυνα είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα, από την αρχή ως το φινάλε».

Μάρτον Βάμος:  «Ο κόουτς μας ζήτησε να παίξουμε σοβαρά και νομίζω πως αυτό κάναμε. Κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν επιθετικοί, παίξαμε με ενέργεια. Δουλεύουμε για τον αγώνα με την Προ Ρέκο. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε αν θεωρώ πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, μέχρι και τον αγώνα με την Προ Ρέκο σε δυο εβδομάδες. Για αυτό δουλεύουμε και κάνουμε προπόνηση».

Aλέξανδρος Παπαναστασίου:  «Παιχνίδι με παιχνίδι θα δένεται πιο πολύ η ομάδα. Θα έχουμε καλύτερη απόδοση. Πιστεύω ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, μπροστά στον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και τον ευχαριστούμε για αυτό. Στόχος μας, να είμαστε έτοιμοι στις 15 Νοεμβρίου για το ματς με την Προ Ρέκο που είναι το πιο σημαντικό για εμάς στον μήνα που ακολουθεί. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Υπάρχει όρεξη, κίνητρο από όλα τα παιδιά κι αυτό φαίνεται σε κάθε προπόνηση. Αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Ερχόμαστε όλοι και δίνουμε το 100%. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Όλα πάνε καλά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA