Δημήτρης Νικολαΐδης στο #AQF24: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, να γράψουμε ιστορία την άλλη εβδομάδα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με μία επιβλητική εμφάνιση, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης πήρε νίκη μισή πρόκριση, αφού δεν πήρε απλά το «ροζ φύλλο αγώνα», αλλά πήρε και διαφορά 6 τερμάτων κερδίζοντας 17-11 μέσα στη Γαλλία την Noisy Le Sec.

Η μισή δουλειά πλέον έχει γίνει και απομένει ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι εκεί όπου η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα πρέπει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του πρώτου αγώνα και πάρει μία πρόκριση «όνειρο» για τους ομίλους του Champions League.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, επικοινωνήσαμε με έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, τον Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος με την εμφάνιση του συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει αυτό το σπουδαίο διπλό. Ο διεθνής φουνταριστός του ΝΟΒ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, μας μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και τα όσα είχαν δουλέψει με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του όλο αυτόν τον καιρό σε άμυνα κα επίθεση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης δεν παρέλειψε να ψέξει τους Γάλλους για κακή φιλοξενία, η οποία ταλαιπώρησε την ομάδα, η οποία όμως μέσα στο νερό φάνηκε… ανεπηρέαστη.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης στο #AQF24:

«Από χθες τραβήξαμε μια ταλαιπωρία γιατί η φιλοξενία της αντίπαλης ομαδας δεν ήταν καθόλου καλή αλλά δεν το αφήσαμε να μας επηρεάσει καθόλου μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά ακολουθώντας τα βήματα του προπονητή μας και παίζοντας ο ένας για τον άλλον.

Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι όλη την εβδομάδα δουλεύαμε στα αμυντικά και στα επιθετικά μας καθήκοντα και με αυτά τα κριτήρια χτίσαμε μια σημαντική διαφορά και είμαστε με το ένα πόδι στην πρόκριση. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό το Σάββατο, θα τον αντιμετωπίσουμε χωρίς έπαρση σαν να είναι η διαφορά των γκολ 0-0 και θα προσπαθήσουμε πάλι ο ένας για τον άλλον να γράψουμε ιστορία για τον ΝΟΒ με την πρόκριση στους ομίλους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA