Παίκτης της χρονιάς μεταξύ των Αμερικανικών Κολλεγίων ο Νίκος Παπανικολάου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η Πρωταθλήτρια ομάδα του NCAA 2021, California Bears, κυριάρχησε και στα βραβεία του ACWPC (Association Collegiate of Water Polo Coaches) για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπου ο Νικόλας Παπανικολάου αναδείχθηκε “Εθνικός Παίκτης της Χρονιάς”, ενώ ο Κερκ Έβεριστ κέρδισε τον τίτλο του “Εθνικού Προπονητή της Χρονιάς”.

Επιπλέον, πέραν του βραβείου που απονεμήθηκε στον νεαρό Παπανικολάου, οι Bears κατάφεραν να προάγουν στην ομάδα του “2021 ACWPC All-America”, 6 αθλητές-σπουδαστές τους, όσους και το UCLA. Ο Παπανικολάου και ο επιθετικός Jack Deely συμπεριλήφθηκαν στην 1η ομάδα, ενώ ο μεταπτυχιακός φοιτητής του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου Νίκος Δελαγραμμάτικας, ορίστηκε στην Τρίτη Ομάδα.

Ο Παπανικολάου γίνεται πια ο 15ος αθλητής υδατοσφαίρισης των Bears που ανακηρύσσεται ως “Εθνικός Παίκτης της Χρονιάς” και ο πρώτος από τότε που ο Luca Cupido κέρδισε τελευταία φορά τον ίδιο τίτλο για το κολλέγιο του, το 2017. Ο Έλληνας πολίστας, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίσης, παίκτης της χρονιάς από το MPSF για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ξεχώρισε εντυπωσιακά στο τουρνουά με 68 γκολ, 35 κλεψίματα και 112 κερδισμένες αποβολές!

Τέλος, ο Θεσσαλονικιός αθλητής ανήκει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο “All-American” του ACWPC, ενώ φέτος είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που κέρδισε μια θέση στην Πρώτη Ομάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA