Α2 Ανδρών: Επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ιωνικό Νίκαιας!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την γενικότερη δυσαρέσκεια του σχετικά με την διαιτητική στάση και αντιμετώπιση ως προς την ανδρική του ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην κατηγορία της Α2 Ανδρών, εξέφρασε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που δημοσιοποίησε την Τετάρτη 22/12, ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το σωματείο της Νίκαιας:

«Ανακοίνωση Α.Ο. Ιωνικού Νίκαιας

Ο Ιωνικός Νίκαιας μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής και παρά το νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα επί της Καλαμάτας, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την απογοήτευσή του και τη διαμαρτυρία του για τη διαιτητική αντιμετώπιση που τυγχάνει η Ομάδα μας.
Τόσο στα εντός έδρας αλλά ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, η Ομάδα μας δεν αντιμετωπίζεται όπως της αρμόζει και όπως προστάζει το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διανύουμε.
Η Διοίκηση του Ιωνικού πριν τρία χρόνια ξεκινούσε μια νέα προσπάθεια στο χώρο της υδατοσφαίρισης όπου σήμερα μας βρίσκει, με περισσότερα από 120 παιδιά στις ακαδημίες μας, σε δύσκολους καιρούς, με εξαιρετικές φιλοξενίες στη Νίκαια και σεβόμενοι όσα έχουν συμφωνηθεί με αθλητές και προπονητές.
Ο Ιωνικός είναι ένας ιστορικός σύλλογος με προσφορά τόσο στην υδατοσφαίριση όσο και σε πολλά άλλα αθλήματα. Ζητάμε, λοιπόν, το αυτονόητο – τον απαιτούμενο σεβασμό αρχής γενομένης από το παιχνίδι του νέου έτους με τον Ηλυσιακό στη Νίκαια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA