Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Βάσω Πλευρίτου: «Είμαστε κοντά να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

by Γιώργος Χρήστου

Στη μεγάλη ένταση και στο πάθος που έδειξε η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών στάθηκε η Βάσω Πλευρίτου σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ιταλία. Η πολυτιμότερη παίκτρια του προημιτελικού τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα που λείπει από τη συλλογή της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία: «Αρχικά είχαμε πολλή ένταση και πάθος στο παιχνίδι. Νομίζω δεν αμφισβήτησε καμία παίκτρια αυτό το αποτέλεσμα όπως κι αν πήγαινε το σκορ είχαμε άσχημα παιχνίδια στο παιχνίδι καθώς δε γίνεται να μη κάναμε λάθη. Το θέλουμε τόσο πολύ που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει!

Απολαύσαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δουλειά και προπόνηση. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και είμαστε θεωρώ πιο χαλαρές αλλά και παράλληλα στρεσαρισμένες γιατί ότι κι αν έγινε στο Ευρωπαϊκό το αφήσαμε πίσω και τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα. Είναι ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα που το οποίο λείπει για πολλά χρόνια από τη συλλογή. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να το διεκδικήσουμε».

Για τον ημιτελικό κόντρα στην Ουγγαρία: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλη ομάδα αντιμετωπίσαμε στο Ευρωπαϊκό και άλλη στο Παγκόσμιο ωστόσο ξέρουμε την Ουγγαρία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA