Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ντόχα, Πετρόπουλος: «Η Γεωργία κολύμπησε για το μέλλον της»

Για τα ελπιδοφόρα πεπραγμένα της αθλήτριάς του, Γεωργίας Μακρή, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο Πέτρος Πετρόπουλος.

by Μάνος Φυρογένης

Πολύ καλή παρθενική παρουσία για την Ελληνίδα κολυμβήτρια των μεγάλων αποστάσεων που τερμάτισε στην 36η θέση τόσο στα 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης όσο και στο 5άρι.

Ο Πέτρος Πετρόπουλος είναι ο προπονητής της που με τη συμμετοχή της στα 5χλμ. το πρωί της Τετάρτης (7/2)  ολοκλήρωσε την πρώτη παρουσία της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών και παραχώρησε δήλωσες στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Άλκη Κυνηγακη για την πρόκριση του σε 2η συνεχόμενη Ολυμπιάδα. Όσον αφορά την παρουσία της Γεωργίας σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτήν την πρώτη της παρουσία σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, μόλις στην δεύτερη της φορά που αγωνίστηκε στα 10 χιλιόμετρα κατάφερε να βρεθεί στην μέση της κατάταξης στο υψηλότερο επίπεδο του αγωνίσματος. Στα 5 χιλιόμετρα έκανε και εκεί μια σπουδαία παρουσία όπου με ένα καλύτερο σπριντ στα τελευταία μέτρα θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα καλύτερη θέση. Η Γεωργία σε αυτούς τους αγώνες κολύμπησε για το μέλλον της και όχι για το παρόν, οι εμπειρίες που απέκτησε είναι πολύτιμα εφόδια για την δύσκολη συνέχεια. Είναι όμορφο να ονειρευόμαστε διακρίσεις αλλά για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια και να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα αλλιώς θα καταλήξουμε ονειροπόλοι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA