Την προσοχή γύρω του έχει στρέψει τελευταία το νεοσύστατο σωματείο του Ολυμπιακού Αλίμου, το οποίο για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε στη Β’ γυναικών με ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ.

Η ομάδα του Αλίμου χτίζει ήδη για τη νέα χρονιά και έχει ανακοινώσει προ πολλού την απόκτηση της Βασιλικής Δούλη και της Σήλιας Λογοθέτη, ενώ προχωράει περαιτέρω στον σχεδιασμό για το επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με ρόστερ υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24, ο Ολυμπιακός Αλίμου βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας, Μαργαρίτας Μπιτσάκου, ένα από τα μεγάλα ταλέντα στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Η Μπιτσάκου μετά τη ΝΕΠ όπου έκανε τα πρώτα της βήματα αγωνίστηκε για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αποκλείεται να ενισχύει του χρόνου τον σύλλογο του Αλίμου.

Αδιαμφισβήτητα, με τέτοιες σοβαρές κινήσεις, ο Ολυμπιακός Αλίμου δείχνει την πρόθεση του να πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο στερέωμα τα επόμενα χρόνια και να ανέβει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.

Facebook Comments