Πρώτη κίνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τους «πράσινους» ξανά στην Α1 ανδρών, καθώς το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρακάση, έναν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που κέρδισε το πρωτάθλημα στην Α2 ανδρών με πολύτιμες εμφανίσεις.

Ο Καρακάσης είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για την παραμονή του Αντώνη Ξενάκη, του Μιχάλη Δανούρδη, αλλά και για την επιστροφή του Στάθη Χατζηστεφάνου και του Δημήτρη Παπαδημητρίου στον σύλλογο. Εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά και σε έτερες σημαντικές προσθήκες που ακόμη δεν γίνεται να ανακοινωθούν.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον περιφερειακό Νίκο Καρακάση για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Σε μια σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τον Νίκο Καρακάση.

Ο 26χρονος ήταν ένας από τους  παίκτες που πρωταγωνίστησαν φέτος ώστε να επιστρέψει η ομάδα στη μεγάλη Κατηγορία.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Καρακάσης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά.  Φέτος καταφέραμε και  επαναφέραμε τον Σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία  και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και όραμα ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει εκεί και σε βάθος χρόνου θα μπορέσει να κάνει ακόμα καλύτερα βήματα».

Σε ότι αφορά τις προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Καρακάσης

2016-2017 Πανιώνιος

2017-2018 ΝΟ Χίου

2018-2020 Πανιώνιος

2020-Παναθηναϊκός

Facebook Comments