Σε σωστό δρόμο βαδίζει η επάνοδος του Παναθηναϊκού στην Α1 κατηγορία ανδρών, καθώς μετά την επίτευξη της ανόδου ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Λουκάς Λύκαρης θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Ο έμπειρος αθλητής στέφθηκε πρωταθλητής τη Δευτέρα με το τριφύλλι και την Τρίτη ανακοινώθηκε ο νέος του ρόλος στον Παναθηναϊκό, ενόψει της νέας σεζόν. Μια εξαιρετική επιλογή από τη διοίκηση του συλλόγου για να πορευτεί η ομάδα όπως της αξίζει.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τον Λουκά Λύκαρη στην θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα υδατοσφαίρισης.
Ο έμπειρος πρώην  αθλητής αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα τιμ μάνατζερ και φιλοδοξεί να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να κρατηθεί ψηλά η πράσινη σημαία στην υδατοσφαίριση.

Ο 31χρονος έχει μεγάλη εμπειρία από τις πισίνες και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί εκτός από τον Παναθηναϊκό, σε Βουλιαγμένη, σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Λάρισα και Ηλιούπολη.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Λύκαρης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που αγαπώ από το πόστο του τιμ μάνατζερ.

Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς  το πρόσωπο μου. Εύχομαι η άνοδος στην Α1 να είναι μόνο η αρχή και η ομάδα να καθιερωθεί στην Α1 Κατηγορία».

Facebook Comments