Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 11-8 και έμεινε εκτός των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ στο Final 6 της Βουδαπέστης.

Ο τεχνικός του, Θοδωρής Βλάχος, αρχικά στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στάθηκε σε λόγια που είπε ο Γιώργος Πρίντεζης, στο προ ημερών Final 4 της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού, όταν βρέθηκε να χάνει με 7-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα ξεκινήσω με μια δήλωση που είχε κάνει στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Πρίντεζης, που είπε καλύτερα να είμαστε εδώ στεναχωρημένοι, παρά σπίτι μας να το βλέπαμε από την τηλεόραση. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από τις κορυφαίες της Ευρώπης, συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Final 6, έχει συνέχεια, και έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας.

Όλοι περιμένουμε και εμείς και κόσμος από αυτή την ομάδα να κάνει κάτι μεγάλο. Φέτος δυστυχώς δεν προχωρήσαμε στη διοργάνωση και σήμερα κάναμε πράγματι ένα αντάξιο παιχνίδι για το όνομά μας, για το όνομα του Ολυμπιακού και για το τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Δεν παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα. Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Με πολύ νωθρό ξεκίνημα. Με ένα ξεκίνημα το οποίο φάνταζε, ήμασταν όλοι σχεδόν υπνοτισμένοι, και δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ και πολύ παιδικά γκολ, για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι.

Η συνέχεια βέβαια ήταν πολύ περίεργη και πολύ γέμισε ελπίδες και εμάς και όσους θέλανε να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μείναμε σε αυτό το καλό μομέντουμ το οποίο είχαμε και δεχθήκαμε πάλι, τρία αναπάντητα εύκολα γκολ και πιστεύω ότι εκεί τελείωσε και το παιχνίδι και αδειάσαμε κι εμείς. Το αυριανό παιχνίδι δεν δίνει κάτι. Υπάρχει κίνητρο να κερδίσεις μια ευρωπαϊκή ομάδα, υπάρχει κίνητρο να αγωνιστείς και να τελειώσεις τη χρονιά με ένα καλό παιχνίδι και με μία νίκη και να μην σου γίνει σε εισαγωγικά συνήθεια οι τελευταίες κακές εμφανίσεις που έχουμε κάνει σαν ομάδα».

Source: sentragoal.gr