Γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση!

by Aquafeed 24

Οι γρήγοροι συνδυασμοί και το σωστό γύρισμα της μπάλας προσέφεραν πολλά τέρματα στον Ολυμπιακό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, στο ντέρμπι του Σαββάτου, για την Α1 γυναικών, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Από την άλλη, ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για σωστή διαχείριση του αγώνα από τις παίκτριες του, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα θα είναι πολύ πιο έτοιμη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δηλώσεις 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα μετά το πρώτο οκτάλεπτο, όπου δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ το οποίο δεν είναι σύνηθες για εμάς αλλά μετά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση του χρόνου καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των κοριτσιών, πάλεψαν πολύ, κολύμπησαν πολύ και η εμφάνιση είναι πολύ ενθαρρυντική και στα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Η φουνταριστός του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr: «Για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό κάθε νίκη είναι σημαντική πόσο μάλλον με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη που είμαστε οι δύο ομάδες που διεκδικούμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Είναι σημαντικό και για το γόητρο του Ολυμπιακού να παίρνουμε τις νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια ακόμα και αν δεν κρίνεται ουσιαστικά κάτι από το αποτέλεσμα. Σήμερα μας βγήκαν κάποιες καλές επιθετικά φάσεις και σκοράραμε δέκα τέρματα. Είμαστε μια ομάδα με πλουραρισμό και αρκετές λύσεις στην επίθεση. Κρατάμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας και χρειαζόμαστε άλλη μια για να πάρουμε το πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε και την Ευρώπη που είναι πρωταρχικός στόχος αυτής της ομάδας. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη μας δίνουν ρυθμό και έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Έχουμε και τον όμιλο στο “σπίτι” μας και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Θέλουμε μόνο νίκες μέσα στο Παπαστράτειο, με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον περιμένουμε και είμαστε σίγουρες ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA