Ολυμπιακός: Το έντονο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Τζωρτζάτο! 

by Aquafeed 24

Αληθεύει ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινούν τα μεταγραφικά σενάρια, κάτι το οποιο έχει χειροπιαστές αποδείξεις, καθώς οι κορυφαίοι σύλλογοι που φροντίζουν από νωρίς για τα δεδομένα που θέλουν να δημιουργήσουν ξεκινούν τις διαδικασίες ενίσχυσης και σχεδιασμού.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε μια ομάδα που προγραμματίζει από νωρίς τις συνθήκες, με βασικό γνώμονα το να πρωταγωνιστεί πάντα και παντού, ενόσω αυτή τη στιγμή διεκδικεί κάτι σπουδαίο στο LEN Champions League και θα… κοκκινίσει τη Μάλτα τον Ιούνιο στο Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, βασικός τερματοφύλακας του ΝΟ Βουλιαγμένης μέχρι πρόσφατα και σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» και δεν αποκλείεται ο 32χρονος τερματοφύλακας να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια. Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικότερα από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους την πρόκληση της κατάκτησης του LEN Champions League.

Με σκληρή δουλειά, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος κατάφερε να ανέλθει αγωνιστικά και αποτέλεσε πρωταγωνιστής για την πορεία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης τα τελευταία χρόνια, ενώ αποχαιρέτισε τον Όμιλο με γράμμα προς το #AQF24.

Παναγιώτης Τζωρτζάτος: Αποχαιρετά τον ΝΟ Βουλιαγμένης με ένα συγκινητικό γράμμα στο #AQF24!

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι κάθε χρονιά, το aquafeed24.com έχει το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή των… βολών, όσον αφορά τα μεταγραφικά και αυτό συμβαίνει με κόπο και δουλειά, με σεβασμό στις ομάδες και τους αθλητές. Επομένως, εδώ θα είμαστε και φέτος, γνωρίζετε ήδη ποιον να εμπιστεύεστε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA