Νίκη Πιοβάν: Ανοίγει τα φτερά της για τις ΗΠΑ και το Χάρβαντ!

by Aquafeed 24

Νέα σημαντική στιγμή για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς ακόμη ένα σπλάχνο της ανοίγει τα φτερά του για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Νίκη Πιοβάν γίνεται κάτοικος ΗΠΑ από το επόμενο Φθινόπωρο και θα φοιτήσει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ, όπου και θα συνεχίσει την ενασχόληση της με το πόλο, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της σπουδές.

Η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αμυντικός, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει νέες και σημαντικές εμπειρίες, φοιτώντας σε ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια του κόσμου και το παλαιότερο στις ΗΠΑ, καθώς έχει ιδρυθεί το 1636! Η Νίκη Πιοβάν ξεκίνησε την καριέρα της στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, εν συνεχεία αγωνίστηκε στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε την 5η θέση στην Α1 γυναικών με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο νεός της προπονητής, Τεντ Μίνις, δήλωσε για την ίδια τα εξής: «Η Νίκη θα φέρει στο πρόγραμμά μας όχι μόνο μια πλούσια διεθνή εμπειρία, αλλά και την εμπειρία της εθνικής ομάδας. Η Νίκη έχει παίξει στην ελληνική εθνική ομάδα U19 σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μια αμυντική που είναι δυνατή, πολύ γρήγορη και που σουτάρει εξαιρετικά την μπάλα. Έχει υψηλό IQ υδατοσφαίρισης και θα προσθέσει βάθος στην άμυνα μας. Η Νίκη θα κάνει αμέσως εντύπωση στο γκρουπ».

Είναι η δεύτερη αθλήτρια της γενιάς του 2006 που θα ζήσει το αμερικανικό όνειρο, καθώς η συμπαίκτρια της στις εθνικές ομάδες, Αριάδνη Καραμπέτσου, επίσης θα ταξιδέψει σύντομα για τις ΗΠΑ.

Αριάδνη Καραμπέτσου: Ανοίγει τα φτερά της το Φθινόπωρο για τις ΗΠΑ!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA