Έτοιμος για Μπρέσια ο «Θρύλος»!

by Aquafeed 24

Με 21-4 επικράτησε ο Ολυμπιακός επί των Χανίων, καθώς ο γηπεδούχος φάνηκε να έχει το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Τόσο η επίθεση  όσο και η άμυνα των ερυθρόλευκων ήταν πολύ δυνατή, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους αρκετά πίσω στο σκορ.

Παρόλα αυτά, στο 3ο και 4ο οκτάλεπτο, είδαμε το Νο Χανίων να σκοράρει 4 φορές, 3 με τον Βουλγαράκη και 1 με τον Κατσουλάκη. Ο Ολυμπακός όμως είχε ήδη σταθεροποιήσει το σκόρ του, με τα 5 γκολ του Αργυρόπουλου, τα 3 γκολ του Νικολαΐδη, τα 2 των Φουντούλη, Πρέκα, Δερβίση και Γούνα, αλλά και τα μονά γκολ απο τους Μυλωνάκη, Μπούσλιε, Γενηδουνιά και Ομπράντοβιτς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 21-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-0, 3-1, 8-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 5, Ομπράντοβιτς  1, Δαλμάρας, Πρέκας 2, Γαβαλάς Σπ. 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA