Υγιεινός περίπατος για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα. Όπως αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα κόντρα στον ΝΟΠ (19-3) στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους εντός των τειχών.

Ξέσπασε μέρες μετά την υπερπροσπάθεια στη Γένοβα και τη μάχη κόντρα στην Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις ελληνικές τους υποχρεώσεις για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 ανδρών και έκαναν το καθήκον του στην Πάτρα.

Οι παίκτες του Κόλιανιν επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 1-5 και δύο γκολ του Παπαναστασίου. Κατέβηκε κάπως ο ρυθμός μέχρι την ανάπαυλα (1-8) σε μια αναμέτρηση που ο Κροάτης τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκούρασε τον Ντίνο Γεννηδουνιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες άναψαν και πάλι τις… μηχανές και με κορυφαίους τους Φουντούλη (5), Δερβίση (4) και Δήμου (4), έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.

ΝΟΠ (Ντόσκας): Καζάκος, Λαμπάτος, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργαράς, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Βικάτος 2, Γαβαλάς, Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς

Ολυμπιακός (Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 4, Νικολαϊδης 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος 1