Οι τρεις Έλληνες διαιτητές που θα σφυρίξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια και οι ξένοι που θα έρθουν στην Ελλάδα!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με το πρόγραμμα της LEN να έχει πλέον επισημοποιηθεί και τις λεπτομέρειες να έχουν οριστικοποιηθεί, προκύπτει πως για ακόμα μία φορά οι Έλληνες διαιτητές θα είναι παρόντες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης έγινε γνωστό ποιοι ξένοι «άρχοντες των αγώνων» θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τους ομίλους φιλοξενούν οι ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μπιράκης, ο Χρήστος Κουρτίδης και ο Νίκος Μπουδραμής θα διαιτητεύσουν αγώνες των προκριματικών του Champions League αλλά και του Euro Cup.

Ο Μιχάλης Μπιράκης θα βρεθεί στην Κροατία και το Σπλιτ για τα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου η τοπική Γιαντράν φιλοξενεί στον όμιλο την Σαμπόνα, τη Σάμπατς και τη Στεάουα Βάσας.

Ο Χρήστος Κουρτίδης θα μετακινηθεί στη Βαρκελώνη προκειμένου να διαιτητεύσει τους αγώνες ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Γιάντραν Χερτσεγκ Νόβι, Οραντέα, Βιτόρια Γκιμαράες και Νουαζί Λε Σεκ, επίσης για το Champions League.

Τέλος ο Νίκος Μπουδραμής θα διαιτητεύσει στα προκριματικά του Euro Cup στο Κράνι της Σλοβενία Σλοβενία, εκεί οπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση η Χόνβεντ, η Τεράσα, η Κράνι, η Βάλις, η Παλέρμο και το Στρασβούργο.

Στην αντίπερα όχθη, οι ξένοι ρέφερι που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα σε Νέα Σμύρη και Θεσσαλονίκη είναι:

Στον ομίλου του ΠΑΟΚ: Βόγγελ (Ουγγαρία), Άντζελιτς (Σερβία), Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Κάβτσιτς (Σλοβενία), Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπιάνκο (Ιταλία)

Στον όμιλο του Πανιωνίου: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Μπουσέζ (Γαλλία), Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA