Οι δηλώσεις των πρωταθλητριών: «Ολυμπιακός σημαίνει ψυχή»!

by Aquafeed 24
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έκαναν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2019.
Δείτε αναλυτικά:
Άλκηστη Αβραμίδου: «Πραγματικά πρέπει να βγάλαμε την ψυχή σε όλους αλλά τελικά καταφέραμε και πήραμε αυτό το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι ήταν φανερό ότι και οι δυο ομάδες είχαμε πάρα πολύ άγχος, το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό μέτρησε. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τη Φιλιώ. Δεκατρία χρόνια συμπαίκτριες ήταν τιμή μου που έπαιξα στην ίδια ομάδα μαζί της. Της εύχομαι ότι καλύτερο στην επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση τη αθλητικής της καριέρας. Ο κόσμος μας μετά το τρίτο παιχνίδι και στη Βουλιαγμένη, που για μένα εκεί ήταν το κλειδί και σήμερα εδώ έδωσε το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν. Ήταν συγκλονιστικός, συγκινητικός και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε την κούπα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας τίμησε με την παρουσία του και μαζί με τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Η στήριξη τους είναι πάντα έμπρακτη, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα αξίζει να είναι πάντα πρώτη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».
Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός σημαίνει ψυχή και αυτή η ομάδα πραγματικά δείχνει ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Καταφέραμε να πάρουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα, είναι το δέκατο πρωτάθλημα για μένα και το πέμπτο διαδοχικό στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε αρκετά, που η Βουλιαγμένη ήταν βελτιωμένη χάρη στις μεταγραφικές τις κινήσεις, χάσαμε ένα Κύπελλο σε ένα και μοναδικό παιχνίδι αλλά με την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος αποδείξαμε σαν ομάδα, για ακόμα μια φορά ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Ο κόσμος μας για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός. Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά. Και στη Βουλιαγμένη έδωσαν το παρών και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας και σήμερα το Παπαστράτειο ήταν γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι μπροστά στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Θέλαμε να τους κάνουμε περήφανους, τα καταφέραμε να κάνουμε περήφανη την ομάδα μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένες για αυτό».
Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ένα ιδανικό φινάλε στη σεζόν που το περιμέναμε πως και πως. Αυτό το πρωτάθλημα ήρθε μετά από πάρα πολύ κόπο, πάρα πολύ αγωνία και πολύ προπόνηση. Θέλαμε σήμερα να δείξουμε σε όλους και στους ίδιους μας τους εαυτούς, πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος, που δεν τα παρατάει ποτέ και πως πάντα θα παλεύουμε για τον Ολυμπιακό, τον Θρύλο μας. Παίρνουμε τεράστια στήριξη από τους Προέδρους μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι πάντα δίπλα μας».
Ελευθερία Πλευρίτου: «Ήταν το ιδανικό φινάλε με μια λαοθάλασσα από πάνω μας να τραγουδάει και να μας χειροκροτεί ασταμάτητα. Αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό και δεν μπορούν να το ζήσουν πολλοί αθλητές, ειδικά στο πόλο. Τελείωσε ιδανικά η χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περάσαμε δύσκολα αλλά δείξαμε το μέταλλο αυτής της ομάδας και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Ο κ. Μαρινάκης και ο κ.Κουντούρης είναι πάντα δίπλα μας και μας υποστηρίζουν με όλους τους τρόπους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία τους στο γήπεδο για ακόμα μια φορά».
Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Ξέραμε ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με τις μεταγραφές που έκανε η Βουλιαγμένη. Από κει και πέρα δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος και πανηγυρίσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα»
Βάσω Πλευρίτου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε ιδανικά για εμάς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και για ακόμα μια χρονιά ήμασταν σε ευρωπαϊκό τελικό. Είμαστε πολύ χαρούμενες και ικανοποιημένες από την ομάδα μας και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας για την ώθηση που μας έδωσε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA