Συνάντηση Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών με Πατούλη

by Aquafeed 24

Για θέματα αθλητισμού και σχετικές πρωτοβουλίες που θα λάβει εφόσον εκλεγεί μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Αρχή για την Αττική” κ. Γιώργος Πατούλης , σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Μπουλούκος, παρουσία πολλών και σπουδαίων Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, Ολυμπιονικών κωφών, διακεκριμένων αθλητών και εκπροσώπων του αθλητισμού.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει θέσει για την προαγωγή του αθλητισμού σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής και για την εξωστρέφεια που μπορεί να επιτευχθεί και που τόσο ανάγκη έχει ολόκληρη η χώρα μέσω της αρωγής των ανθρώπων που γνωρίζουν εκ των έσω τον χώρο.

Μεταξύ των παρισταμένων η Αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία επεσήμανε τις κοινωνικές δράσεις των αθλητών και την ανάγκη στήριξης στους ενεργούς αθλητές μας αναγνωρίζοντας παράλληλα την συνδρομή της ΚΕΔΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα στην στήριξη υλοποίησης προγραμμάτων για τους νέους μας.

Από πλευράς του, ο Γιώργος Μπουλούκος, σύζυγος της Βούλας Κοζομπόλη, μίλησε για τις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ περιφέρειας Αττικής και Ολυμπιονικών – διακεκριμένων αθλητών με την εκπόνηση κοινών προγραμμάτων. Μια τοποθέτηση με την οποία συμφώνησε απόλυτα ο Ολυμπιονίκης του άλματος επι κοντώ, Χρήστος Παπανικολάου, ο οποίος εστιάζοντας και στη ιατρική ιδιότητα του κ. Πατούλη πρότεινε δράσεις προς όφελος της νεολαίας ως προς τους άξονες της υγείας του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής, ενώ σημαντική ήταν και η παρέμβαση του αργυρού Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, Γιάννη Κωστάκη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα θέματα προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ για τα οποία ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι καταλαμβάνουν ξεχωριστό κομμάτι στο πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Σημαντικές τέλος οι επισημάνσεις και των υπολοίπων παριστάμενων αθλητών ορισμένοι εκ των οποίων κατεβαίνουν στον στίβο της αυτοδιοικητικής πολιτικής σκηνής προκειμένου να βοηθήσουν από το δικό τους μετερίζι για μια καλύτερη κοινωνία μέσω του αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα στην συνάντηση παραβρέθηκαν από τον υγρό στίβο ο Νικος Σιρανίδης Χρυσός Ολυμπιονίκης καταδύσεων, η Εύη Μωραιτΐδου και η Γεωργία Ελληνάκη (Αργυρές Ολυμπιονίκες υδατοσφαίρισης), η Σταυρούλα Αντωνάκου (Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τη «Νέα Αρχή για την Αττική», η Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια πρωταθλήτρια και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής») και ο Τάσος Παπαναστασίου («Γάτος», Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Γλυφάδα). Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο ακόμη Ολυμπιονίκες της υδατοσφαίρισης, οι Κώστας Λούδης και Τάσος Παπαναστασίου («Πιλότος»).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA