Παυλίδης: «Αφιερωμένο στον Πρόεδρο γιατί άλλαξε την ψυχολογία μας»

by Aquafeed 24
Μετά την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος Ελλάδας και 10ου στην ιστορία του πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο olymiascossfp.gr.
Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, ο οποίος πανηγύρισε το 6ο σερί πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και του αξίζουν τα εύσημα όλων μας, δήλωσε:
«Αν και ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, βρήκαμε λύσεις, η άμυνα μας ήταν πάρα πολύ καλή για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε γκολ στον παίκτη λιγότερο, που είναι πολύ σημαντικό και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση. Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ δύσκολη χρονιά, μας έμεινε η πίκρα του Σαμπατέλ αλλά η χρονιά έκλεισε ιδανικά με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν φανταστικός και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη κυρίως για την ηθική στήριξη που μας προσφέρουν. Όλα γύρισαν το βράδυ πριν το τέταρτο παιχνίδι που ήρθε εδώ ο κ. Κουντούρης, μίλησε στις αθλήτριες, τις αποφόρτισε και άλλαξε η ψυχολογία μας 100%. Ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος αυτού, αξίζει αποκλειστικά στον Πρόεδρο μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA