Ο ΟΦΗ είχε πάθος, ο Υδραϊκός είχε Φλέγκα και υπομονή!

by Aquafeed 24

Αν και στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων το Νοέμβριο ο Υδραϊκός είχε κερδίσει τον ΟΦΗ εύκολα και με διαφορά, 11-6 εντός έδρας, σήμερα οι Κρητικοί τους δυσκόλεψαν αρκετά.

Ένας εξαιρετικός ΟΦΗ τα έδωσε όλα για τη νίκη κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός όμως έφερε την ανατροπή στο δεύτερο, κάνοντας το 1-4 (4-5 στο ημίχρονο).

ΟΦΗ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-10

Καθόλου εύκολη η συνέχεια για τους φιλοξενούμενους, όμως στο τρίτο οκτάλεπτο κρίθηκε όλο το παιχνιδι, αρχικά με δυο αποκρούσεις του Φλέγκα σε δύο διαδοχικές εκτελέσεις πέναλτι των Κρητικών και εν συνεχεία με υπομονή η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε το σημαντικό τρίποντο, που τη φέρνει στους 25 βαθμούς και φυσικά εντός εξάδας αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ παρέμεινε ουραγός, ωστόσο δείχνει να ανεβαίνει, παράλληλα με τη χρησιμοποίηση του Αμερικανού παίκτη στη σύνθεση της ομάδας του Μάκη Βολτυράκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 0.01 πριν από τη λήξη του 1ου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης για έντονη διαμαρτυρία. Στη συνέχεια και ενώ ήταν στην εξέδρα, συνέχισε να απευθύνεται στον διαιτητή Κατσώνη, λέγοντας:”Πρόσεχε, το παιχνίδι βιντεοσκοπείται. Είσαι άσχετος”.

ΟΦΗ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 2-4, 1-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 1, Πίσσας 1, Λεονταράκης 1, Κλήμος 3, Γιγουρτάκης, Ντάνκαν, Καβουσανός, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης 2, Μπλάνης 1, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Σολεϊμανιπάκ 2, Γραμματικός.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA