Ο Θ. Ανδρεάκος στο #AQF24 για το ευρωπαϊκό όνειρο του ΑΝΟΓ κόντρα στην ιστορική Οριζόντε!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μία ακόμα «χρυσή σελίδα» έγραψε στην φετινή του πορεία ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αφού μετά την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο του LEN CHAMPIONS LEAGUE, που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ, ήρθε ακόμη μία μέσω… Βουδαπέστης στους τελικούς οκτώ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου αυτή τη φορά το εμπόδιο θα είναι η Εκίπε Οριζόντε, η ομάδα με τα οκτώ Champions League και συνολικά έντεκα ευρωπαϊκά τρόπαια, στις 11 Φλεβάρη στην Ελλάδα και στις 25 στην Ιταλία.

Ο άνθρωπος που φυσικά βρίσκεται πίσω από τη σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό σύλλογο, είναι ο προπονητής του ΑΝΟΓ, Θεόδωρος Ανδρεάκος. Ο ενορχηστρωτής της προσπάθειας αυτής μας μίλησε για το νέο εμπόδιο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του, εξηγώντας πως φυσικά το επίπεδο του αντιπάλου είναι μεν πολύ υψηλό, όμως οι αθλήτριες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν για να μεγαλώνουν το σύλλογο, την ομάδα και να πάρουν ακόμη περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο #AQF24:

«Η κλήρωση πάντα είναι… κλήρωση. Έχουμε μπροστά μας την Πρωταθλήτρια Ιταλίας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Από την στιγμή που μιλάμε για την πρώτη ομάδα της Ιταλίας, για την πρωταθλήτρια, καταλαβαίνουμε το επίπεδο που θα συναντήσουμε. Όμως περνάμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και η ομάδα μας μεγαλώνει. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας, θα συλλέξουμε ό,τι πληροφορίες μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε τα κορίτσια και όταν έρθει ο Φεβρουάριος και υπάρχει μία κανονικότητα στα πάντα θα δούμε τότε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες να μεγαλώσουμε κι άλλο την ομάδα μας, την αυτοπεποίθηση μας και το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA