Κική Λιόση στο #AQF24: «Νεαρές αθλήτριες έδειξαν ότι μπορώ να τις εμπιστευτώ, είμαι ικανοποιημένη»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Πριν από λίγες ώρες ο ΝΟ Βουλιαγμένης έμαθε τους αντιπάλους του στην συνέχεια του ευρωπαϊκού του «ταξιδιού» στο LEN Euro Cup, μετά το πέρας των υποχρεώσεων του στο Champions League στη Ρώμη, εκεί όπου παρά τις απουσίες έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Μετά τη λήξη του τρίτου και τελευταίου κατά σειρά παιχνιδιού στο κολυμβητήριο της Όστια, εκεί όπου η Βουλιαγμένη επικράτησε της Ντε Ζααν με 7-4, ούσα η ομάδα που την κράτησε χαμηλότερα από όλες στο σκοράρισμα τις Ολλανδές, επικοινωνήσαμε με την προπονήτρια της ομάδας, Κική Λιόση, ακριβώς λίγο έξω από το κολυμβητήριο, προκειμένου να μας εκφράσει τη… «γεύση» που της άφησε το τριήμερο. Η ίδια δήλωσε στο #AQF24 απόλυτα ικανοποιημένη με την προσπάθεια των αθλητριών της, ενώ παράλληλα είδε νεαρότερες παίκτριες της να «αρπάζουν» την ευκαιρία που τους δίνεται.

Η Κική Λιόση στο Aquafeed24.com:

«Καταρχάς είναι τεράστια επιτυχία που ξεκινήσαμε να έρθουμε εδώ με έξι απώλειες. Στη συνέχεια όσα παιδιά ήταν αρνητικά έμπαιναν στα παιχνίδια, στην αρχή ήταν Έϊμι (Ριτζ), μετά η Αθηνά η Γιαννοπούλου και παρόλο που είχαν μείνει απροπόνητες βοήθησαν την ομάδα πάρα πολύ. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παιδιών που είναι μικρά σε ηλικία και τους δίνεται η ευκαιρία για πρώτη φορά ίσως να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την ομάδα. Οπότε για μένα και για τη Βουλιαγμένη είναι τεράστιο κέρδος, το γεγονός ότι μικρά παιδιά τα οποία δεν έχουνε ξαναπαίξει, ήρθαν εδώ και έδειξαν ότι μπορώ να τις εμπιστευτώ και να βασιστώ πάνω τους.

Έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δείξουμε. Βρίσκομαι στην ομάδα περίπου τρεις μήνες και ακόμα και ακόμα δεν έχουν περάσει όλα αυτά που θέλω στην ομάδα. Παρόλα αυτά, στα κορίτσια περνάνε περισσότερα από όσα ήδη λέω. Η προσπάθεια είναι που κάνουνε είναι τεράστια, είναι παιδιά που έχουν μάθει να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Πολλά παιδιά επίσης, είναι εδώ από μικρά, έχουν μεγαλώσει στη Βουλιαγμένη, οπότε ξέρουν πως είναι να κάνεις πρωταθλητισμό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA