Ο Ολυμπιακός ταράζει την Ευρώπη με Μπουλιούμπασιτς, Μίτροβιτς και Γιόκοβιτς

by Aquafeed 24

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να εκτοξεύσει τις προσδοκίες των Ολυμπιακών και έστειλε μήνυμα να αποκτηθούν τρεις σπουδαίοι Ευρωπαίοι πολίστες.

Ο λόγος για τον σταθερά εξαιρετικό τα τελευταία δέκα χρόνια, Μάρο Γιόκοβιτς, τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Φερεντσβάρος που βγαίνει πιο ψηλά απ’όλους όταν σουτάρει, Στέφαν Μίτροβιτς και τον ιδιαίτερα δυνατό στην άμυνα, Ίβαν Μπουλιούμπασιτς.

Γιόκοβιτς και Μπουλιούμπασιτς είναι Κροάτες, επί χρόνια μέλη της εθνικής Κροατίας, ενώ ο Μίτροβιτς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμη και αύριο για τους τρεις παικταράδες, ενώ το Aquafeed24 σας είχε προϊδεάσει την Τετάρτη για το θέμα Μίτροβιτς, χωρίς να μπορούν να ειπωθούν περισσότερα. Επίσης, υπήρχε φημολογία για τον Γιόκοβιτς, όμως αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι η προσθήκη του Ίβαν Μπουλιούμπασιτς!

Οι τρεις αθλητές είχαν εξαιρετικά υψηλό κασέ, όμως οι μεταγραφές τους πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός καλύπτει έτσι το κενό των Άντρο Μπούσλιε που θα παίξει στην Προ Ρέκο με ένα απίστευτα μεγάλο ποσό και του Πάολο Ομπράντοβιτς ο οποίος είναι εξαιρετικά κοντά με τη Γιούγκ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA