Ο Νόρμπετ Μάνταρας νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης της Ουγγαρίας!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην ουγγρική Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης με τον Νόρμπετ Μάνταρας να εκλέγεται πανψηφί ως νέος πρόεδρος.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Ατίλα Βάρι και εν μέσω του αναβρασμού που είχε δημιουργηθεί από τα ρεπορτάζ των Ούγγρων, ήρθε η ώρα της κάλυψης του κενού της κεφαλής της ομοσπονδίας, από τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Φερεντσβάρος (αφού θα αποχωρήσει από τη θέση) και έναν από τους καλύτερους Μαγυάρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί.

Μετά την εκλογή του, ο Νόρμπετ Μάνταρας, ο οποίος ήταν ο μόνος υποψήφιος, δήλωσε αρχικά πως  «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι η ένωση θα πετύχει όλους τους στόχους στο μέλλον, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ασίστ», είπε και ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα σχέδιά του, η Ομοσπονδία θέλει να γίνει ένας πραγματικός οργανισμός υπηρεσιών υπό τη διαχείρισή του.

Ενώ στη συνέχεια είπε πως «Προτεραιότητα είναι οι επιτυχίες των εθνικών ομάδων και η στήριξη των νεαρών παικτών που παρουσιάζουν και πάλι εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι μπορούμε να παραμείνουμε μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο μόνο εάν οι σύλλογοι λάβουν όλη τη βοήθεια που είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη λειτουργία τους».

«Έχω ζήσει τη ζωή μου στον χώρο του αθλητισμού. Από την άλλη, θεωρώ ότι ως παίκτης έχω επισκεφτεί πολλά μέρη και έχω γνωρίσει αρκετές κουλτούρες υδατοσφαίρισης. Έχω αποκτήσει επαρκή διοικητική εμπειρία δουλεύοντας ως διευθυντής συλλόγου για πέντε χρόνια και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος για τρία χρόνια. Μπορώ να δω ακριβώς πού χρειάζονται αλλαγές και βελτιώσεις και τι λειτουργεί καλά. Τρίτον, μπόρεσα να δουλέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Φερεντσβάρος, όπου βίωσα πώς λειτουργεί ένας μεγάλος οργανισμός με είκοσι ένα τμήματα. Όλα αυτά με προετοίμασαν να διαχειριστώ έναν θεσμό όπως ο Ουγγρικός Σύνδεσμος Υδατοσφαίρισης. Και το γεγονός ότι έχω δεσμούς με πολλούς άλλους συλλόγους, νομίζω ότι βοηθά ακόμα περισσότερο στο να σκεφτόμαστε μαζί και να δουλεύουμε μαζί για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για το καλό του αθλήματος. Εφόσον δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον, σίγουρα θα πετύχουμε τους στόχους μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA