Βαγγέλης Κοζομπόλης: «Επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας και βάσιμες προσδοκίες για τη συνέχεια»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Απολύτως θετικός είναι ο απολογισμός που κάνει, μέσω της δήλωσής του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το Χειμερινό Κύπελλο, σε 25άρα πισίνα στο Καρπενήσι, και σε αγωνιστικό και σε οργανωτικό επίπεδο, ο τεχνικός διευθυντής Κολύμβησης στην ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος αγώνων, σε κολυμβητήριο 25μ., στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Τα 10 πανελλήνια ρεκόρ, πολλές σπουδαίες επιδόσεις και συγκλονιστικές κούρσες που κρίθηκαν στο «νήμα», συνέθεσαν μια καταπληκτική εικόνα στο πανέμορφο και φιλόξενο Καρπενήσι, όπου για 2η συνεχή χρονιά διεξήχθη με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, το Χειμερινό Κύπελλο κολύμβησης 2022.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία της ελληνικής κολύμβησης και δημιουργούν βάσιμες προσδοκίες για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης διοργάνωσης: την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου, την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας της ΚΟΕ, την Οργανωτική Επιτροπή, το ΔΣ της Ομοσπονδίας, το προσωπικό της ΚΟΕ, τα μέλη της αγωνόδικου επιτροπής, την ομάδα των Εθελοντών, τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου του Καρπενησίου, καθώς και τους Χορηγούς για την προσφορά τους.

Τέλος, ένα «μεγάλο ευχαριστώ» είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να πω, σε όλους τους συμμετέχοντες (Σωματεία, προπονητές, γονείς), που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και φυσικά στους απόλυτους πρωταγωνιστές και άξιους πολλών συγχαρητηρίων, τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, που μας χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές με τις εξαιρετικές τους προσπάθειες και επιδόσεις”.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA