Ο Νικήτας Κόχειλας κρεμάει το σκουφάκι του με δάκρυα στα μάτια! (VID)

by Aquafeed 24

Κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αυτή τη δουλειά με πολύ συναίσθημα, με πάθος και είμαστε τυχεροί, ευγνώμονες που βρισκόμαστε εκεί όταν μεγάλα κεφαλαία κλείνουν. Ο Νικήτας Κόχειλας πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ήμασταν εκεί στα τελευταία του λεπτά ως αθλητή, νιώθοντας απέραντο σεβασμό για όσα προσέφερε στο άθλημα αλλά και γιατί μοιράστηκε τα δάκρυα του και τις απόκρυφες σκέψεις του μαζί μας!

Είναι μεγαλειώδες να βρισκόμαστε εκεί στο αντίο από την ενεργό δράση αθλητών που μεγαλώσαμε μαζί τους, που τους βρήκαμε μες το νερό, έξω από αυτό και που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στο πέρασμά τους. Το έχω ξαναπεί, σε ένα άλλο άθλημα, σε μια άλλη χώρα, αυτές οι ημέρες θα ήταν αφορμή για πρωτοσέλιδα και αφιερώματα. Εδώ, μόνο το #AQF24 υπάρχει για να τις φέρνει στο φως και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Νικήτα Κόχειλα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για το άθλημα μας! Ένας ακόμη της φοβερής, για πολλούς λόγους, φουρνιάς των 83ηδων που αποφασίζει να κρεμάσει το σκουφάκι του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA