Επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ύστερα από αρκετό καιρό για την Εθνική ομάδα γυναικών, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να δείχνουν καλά στοιχεία κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά να μην αποφεύγουν την ήττα στο φινάλε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας τους στο World Cup.

Το Ρότερνταμ και οι Ολλανδοί είναι δέκα επίπεδα μπροστά σε ότι έχει να κάνει με τη διοργάνωση του event και κάθε αθλητής νιώθει ότι αυτό που συμβαίνει εκεί είναι μια πραγματική γιορτή. Η Εθνική ομάδα ταξίδεψε έως εκεί με ανανεωμένη σύνθεση, επιστροφές και αρκετό νέο «αίμα», με την ήττα αυτή να μην επηρεάζει την Επίσημη Αγαπημένη, που είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστεί καλύτερη και θα βρει ρυθμό εν συνεχεία.

Στο πλαίσιο του αγώνα με την Ουγγαρία στην πρεμιέρα και φυσικά ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την διοργανώτρια Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση, το #AQF24 και η Εβίνα Καραμανλή μίλησαν με την διεθνή τερματοφύλακα, Ιωάννα Σταματοπούλου, η οποία έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, μετά από αρκετό καιρό οπότε δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματα μας. Πιστεύω δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και κάποια που έχουμε ακόμα αδυναμίες, αλλά αγώνα με τον αγώνα πιστεύω θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε αρκετά γκολ στην συνέχεια, αλλά όπως είπα παιχνίδι με το παιχνίδι θα μάθουμε να το διαχειριζόμαστε πιο σωστά. Αύριο, συνεχίζουμε με την Ολλανδία μια ομάδα επίσης πολύ καλή και αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι την συγκέντρωση μας».