Ο Μάριος Καπότσης δώρισε το Ασημένιο του Τόκιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας! (PICS)

by Aquafeed 24

Σε μια πολύ όμορφη και γενναιόδωρη κίνηση προέβη το πρωί της Δευτέρας ο αρχηγός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, Μάριος Καπότσης.

Ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα ανδρών δώρισε το μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, εκεί όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν την ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, τεράστιους αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι τίμησαν και τιμούν την Ελλάδα στα πέρατα της γης.

Ο Μάριος Καπότσης, μετά την όμορφη πρωτοβουλία του, δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα, είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα γιατί σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, που βρίσκεται στο Golden Hall, δώρισα το μετάλλιο μου, το μετάλλιο που κατακτήσαμε με την Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το Μουσείο να δει πολύ όμορφα πράγματα και διακρίσεις σπουδαίων αθλητών, αλλά και την ιστορία της διοργάνωσης. Τέλος, για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όσους συνετέλεσαν για αυτή την επιτυχία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA