Με Μλαντόστ, Μεντιτεράνι, Χόνβεντ και Πρίμορατς Κότορ θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων στις 27-30 Οκτωβρίου.

Για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στο acpaok.gr.

«Η κλήρωση είναι υπερβολικά δύσκολη, σε αυτό το σημείο φυσικά δεν υπάρχουν καλές κληρώσεις, αλλά πέσαμε με τέσσερις ομάδες οι οποίες είναι ικανές να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Euro Cup. Από μία άποψη αυτό είναι και καλό γιατί ως το απόλυτο αουτσάιντερ θα παίξουμε δίχως άγχος. Θα δώσουμε τον αγώνα μας, κυνηγώντας όλα τα παιχνίδια το καθένα ξεχωριστά, και από κει και πέρα θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Σαφώς και η ομάδα μέσα από τέτοια παιχνίδια αλλάζει επίπεδο. Ακόμα και αν δεν πάει κάτι καλά στην Ευρώπη τουλάχιστον αυτός ο όμιλος θα λειτουργήσει ευεργετικά για την μετέπειτα πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θα αποκτήσουμε ρυθμό και θα βιώσουμε ξεχωριστές καταστάσεις, όλα αυτά θα είναι ευεργετικά για την ομάδα».