Ναυτικός Όμιλος Χανίων: “Nα γεμίσουμε το κολυμβητήριο την Κυριακή!”

by Aquafeed 24

Ο Ναυτικός  Όμιλος Χανίων έδωσε συγχαρητήρια στο  προπονητικό τιμ και τους  παίκτες της ομάδας πόλο για την μεγάλη τους νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδος:

“Ο Ναυτικός Ομιλος δεν είναι να παλεύει για τη σωτηρία του. Η διαδρομή του εδώ και δεκαετίες είναι γνωστή. Εξαίρεση, λόγω των πολλών προβλημάτων που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια είναι η απουσία του από την Α1. Ο Ναυτικός Ομιλος δεν έχει να αποδείξει τίποτα, σε κανένα και οι αποδείξεις είναι η γνωστή διαδρομή που τον χαρακτηρίζει μέσα στις πισίνες. Το γεγονός ότι και φέτος όλη η Α1, κάθε ρόστερ ομάδας, έχει παίκτη δικό του, Χανιώτη, είναι μια μικρή απόδειξη για το πόσο μεγάλο είναι το βεληνεκές του Ναυτικού Ομίλου.

Παρ’ όλα αυτά, την Κυριακή (6/5, 15:30) κρίνεται μια παραμονή απέναντι επίσης σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το κολυμβητήριο και να βροντοφωνάξει «Χανιά», βοηθώντας την ομάδα και τους παίκτες ώστε να φτάσουν στο στόχο που έχει τεθεί για φέτος! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και αυτό που ο Ναυτικός Ομιλος επιζητεί, είναι η στήριξη και τίποτε άλλο.”

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA