Χαραλαμπόπουλος: «Αδικηθηκαμε – Μάγκικη νίκη»!

by Aquafeed 24

Στο στρατόπεδο του Υδραϊκού υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας τους με τον Εθνικό Πειραιώς την Παρασκευή για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των Πλέι Οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κέρδισε 6-5 και ισοφάρισε σε 1-1, με την πρόκριση να κρίνεται την Κυριακή στο «Παπαστράτειο».

Η δυσαρέσκεια για τις σημαντικές απώλειες του Μιτελούδη και του Τοράκη, οι οποίοι χάνουν τον αγώνα της Κυριακής, εκφράστηκε στο Aquafeed24 από τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος μίλησε για εύνοια του Εθνικού στον αγώνα της Παρασκευής.

Διαβάστε αναλυτικά

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να περάσουμε την Κυριακή με δύο τόσο σημαντικές απώλειες, των αμυντικών μας Μιτελούδη και Τοράκη.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το να μη μιλάς, ίσως σημαίνει ότι αποδέχεσαι τη μοίρα σου σε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω τι είπε ο Τοράκης, ώστε να γραφτεί στο φύλλο αγώνος. Δε δέχομαι αυτή τη διαιτησία που είδαμε σήμερα. Αγαπάω τον Εθνικό και τον σέβομαι απεριόριστα, κυρίως τα άτομα που τον απαρτίζουν. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτή την προσπάθεια να κερδίσει οπωσδήποτε.

Έχουμε ακούσει τα απίθανα, έχουμε παίξει πάλι με τον Εθνικό στο δεύτερο γύρο και έχουμε κερδίσει τέσσερις ποινές σε όλον τον αγώνα. Στα Χανιά δεν μας άφησαν να κάνουμε επίθεση σε όλο το τέταρτο οκτάλεπτο, ενώ κερδίζαμε. Στο Π.Φάληρο μιλούν όλοι για ένα γκολ και υπάρχουν πόσα σφυρίγματα κατά μας. Δεν υπάρχει σεβασμός, πάμε να παίξουμε με μείον δύο αθλητές.

Με τόση ένταση σε αυτόν τον αγώνα της Παρασκευής εμείς τελειώσαμε το παιχνίδι χωρίς έφορο, χωρίς τον Τοράκη επειδή πανηγύρισε, χωρίς τον Μιτελούδη, ο οποίος δίκαια αποβλήθηκε. Για τον Τοράκη πραγματικά δεν ξέρω τι είπε και ήταν λόγος να αποβληθεί με κόκκινη. Από την άλλη, ο Εθνικός δεν έλαβε ούτε μισή κάρτα, ενώ στην τελευταία φάση υπάρχει χτύπημα εκτός νερού στον Στελλάτο.

Θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο μια ομάδα που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, καταφέραμε να γυρίσουμε τα δεδομένα υπέρ μας. Βγήκαμε 5οι στην κανονική διάρκεια. Έγινε κατανοητό ότι δεν θα μπούμε στην τετράδα. Φάνηκε την Παρασκευή. Την Τετάρτη είχαμε ηττηθεί δίκαια, βρισκόμασταν πίσω συνεχώς, αλλά τώρα κερδίσαμε και θεωρώ ότι είμαστε μεγάλοι μάγκες. Βρισκόμαστε δίκαια εδώ και το δείχνουμε κάθε φορά.

Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου που καταφέραμε και πήραμε μια τέτοια νίκη, ίσως επειδή παίζω και παθιάζομαι να τα μεγαλοποιώ τα πράγματα, αλλά είμαι 100% σίγουρος για το ότι υπήρχε εύνοια στον Εθνικό. Μπράβο στους συμπαίκτες μου».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA