Δικαίωσαν τις προσδοκίες Βουλιαγμένη και ΑΝΟΓ, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολύ όμορφο παιχνίδι και την ομάδα του Κώστα Λούδη να παίρνει τη νίκη με σκορ 9-8.

Ο αγώνας έγινε ντέρμπι στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθώς ύστερα από εντυπωσιακό γκολ του Φωτόπουλου, δόθηκε επιθετικό φάουλ στα 2μ. της Βουλιαγμένης, όμως ο Μανώλης Ζερδεβάς απέκρουσε την τελευταία προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Μάζη.

Το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης του ΝΟΒ έγινε την Τετάρτη και πλέον η ομάδα του Λαιμόυ θέλει ακόμη μια στην έδρα του αντιπάλου, για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το ισχνό προβάδισμα της Βουλιαγμένης με γκολ των Βίτσο και Αφρουδάκη φαίνεται ότι βοήθησε τους γηπεδούχους να συνεχίσουν με αυτοπεποίθηση την αναμέτρηση, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και μείωναν συνέχεια, βγάζοντας μάλιστα εντυπωσιακές φάσεις.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος έπαιξαν οι αποκρούσεις του Μάνου Ζερδεβά, ενώ να σημειωθεί ότι σημειώθηκαν πολύ όμορφα γκολ, ειδικότερα από Μανώλη Σολανάκη και Σπύρο Φωτόπουλο από τη θέση του φουνταριστού.

Μάλιστα, το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης προήλθε από τσίμπημα της μπάλας του Φωτόπουλου με το πόδι και άμεσο τελείωμα.

Στο φινάλε, ο Κώστας Λούδης, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην έδρα του ΑΝΟΓ και το τελευταίο οκτάλεπτο της σημερινής αναμέτρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφαλτήριο, για τα παιδιά του Δημήτρη Μάζη για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό.

Τρία γκολ σημείωσαν για τη Βουλιαγμένη ο Θανάσης Χρυσοσπάθης και ο Μανώλης Σολανάκης, ενώ για τον ΑΝΟΓ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σπύρος Φωτόπουλος και τον ακολούθησε ο Μάριος Χατζηγούλας με δύο.


Match Review

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 0-2

ΝΟΒ: Χρυσοσπάθης 3, Σολανάκης 3, Κοπελιάδης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1

ΑΝΟΓ: Φωτόπουλος 3, Χατζηγούλας 2, Παπαναστασίου 1, Κατσαούνης 1, Γιαννόπουλος 1