Το προβάδισμα ο Νηρέας Χαλανδρίου!

by Aquafeed 24

Tην νίκη πήρε σήμερα ο Νηρέας Χαλανδρίου απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς αγώνων μεταξύ 7ου και 8ου της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, με 9-5.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου και η ομάδα του Τρίτωνα ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 1-0, σε ένα οκτάλεπτο όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Οι δύο ομάδες ήταν στα ίσα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που τις βρήκε ισόπαλες με 3-3. Μάλιστα, ο Τρίτωνας έφτασε να προηγείται με 3-1, ωστόσο η είσοδος της Τετζαλίδου άλλαξε τα πράγματα και με τα δύο της τέρματα πέτυχε την ισοφάριση.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Νηρέας πήρε τελικά το προβάδισμα και έφτασε το σκορ στο 6-4, για να έρθουν τρία ακόμη τέρματα στην τελευταία περίοδο να διαμορφώσουν το τελικό 9-5 υπέρ της ομάδας της Ευτυχίας Καραγιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 9-5

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-1, 3-1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 3, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστροκαλού 2, Μαυρέλου 2, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη, Αδάμη, Στρατάκου Α.

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 2, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη, Λίβα, Κώτσου

Διαιτητές: Κουρτίδης, Βόσικας

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA