Βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην τετράδα του πρωταθλήματος έχει πια το Ρέθυμνο, καθώς τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη με επιθετικό πλουραλισμό επικράτησαν 13-9 του ΑΝΟΓ και προσπέρασαν τον αντίπαλό τους βαθμολογικά.

Στο Ηράκλειο εξ αρχής το παιχνίδι προμηνυόταν με αρκετά τέρματα, με τις γηπεδούχες να προηγούνται 8-5 στο ημίχρονο, με τον ΑΝΟΓ του Τάσου Πιρπιρή να μη μπορεί να ρίξει τη διαφορά κάτω από τα τρία γκολ.

Ο ΝΟΡ είχε χτίσει μια καλή διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο και τη διατήρησε έως το τέλος του αγώνα, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του στη Β’ φάση, έχοντας πια έξι βαθμούς έναντι τριών της Γλυφάδας, για την οποία αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Ορέστης Σαλάχας, βοηθός προπονητή, όταν η Πηνελόπη Κόλλια δέχθηκε την τρίτη ποινή της στο παιχνίδι.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Στρατιδάκη με πέντε τέρματα, ενώ από πλευράς ΑΝΟ Γλυφάδας η Γρηγοροπούλου σκόραρε τέσσερις φορές.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 2, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Στρατιδάκη 5, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Πατσαχάκη, Φραγκελάκη, Καριπίδου Η. 3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Κολιτσοπούλου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Ελευθέριος Γιαννέλης