Αριάδνη Καραμπέτσου: Ανοίγει τα φτερά της το Φθινόπωρο για τις ΗΠΑ!

Το κυανόλευκο «σπλάχνο» του Εθνικού Πειραιά ετοιμάζεται για το υπερατλαντικό ταξίδι!

by Μάνος Φυρογένης

Στο δρόμο που χάραξαν άλλοι και άλλες για το δικό της, μοναδικό και ξεχωριστό μονοπάτι. Η Αριάδνη Καραμπέτσου, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανοίγει τα φτερά της και από το Σεπτέμβρη αναμένεται να γίνει μόνιμη κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών.

Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια που αποτελεί βασικό «γρανάζι» της εκ νέου άνθισης του Εθνικού Πειραιά GOLDFORCE και επιστροφής του στην ελίτ της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισής, αποδέχτηκε την πρόκληση που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του ωκεανού και από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στους κόλπους του Μίσιγκαν.

Ένα κορίτσι που δεν εγκατέλειψε ποτέ τα όνειρά της. Προικισμένη με ταλέντο αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Συνεπέστατη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πώς αλλιώς με τέτοιο DNA, έκανε περισσότερα από όσα «απαιτούνται» και να που το μέλλον την καλεί.

Το κορίτσι-θαύμα, η αρχηγός της Εθνικής ομάδας Νεανίδων η οποία δύο καλοκαίρια πίσω αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ16) στη Λάρισα (ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική ομάδα) ετοιμάζεται να αναδείξει για μία ακόμα φορά την ελληνική υδατοσφαίριση στα πέρατα του κόσμου, να εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη» σε ένα πληρέστατο πρόγραμμα φοίτησης με αθλητές και αθλήτριες από όλη την υφήλιο. Σε ένα πανεπιστήμιο που φιλοδοξεί στο Waterpolo να κάνει… γερό μπάσιμο στις καλύτερες ομάδες.

Το άγνωστο η Αριάδνη δεν τον φοβάται, δεν το φοβήθηκε ποτέ. Με αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της – οι οποίες ξεχειλίζουν – βάζει πλώρη για ένα λαμπρό μέλλον για το πεπρωμένο που της κλείνει το μάτι. Και η επόμενη μέρα στη δική της περίπτωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και διαφαίνεται ως μία από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες που γέννησε αυτός ο τόπος. Βαριά η παρακαταθήκη.

Ένας νέος ορθάνοιχτος δρόμος για την Αριάδνη, μια τιμή για τον σύλλογο του Εθνικού Πειραιά, ο οποίος βλέπει το κορυφαίο «σπλάχνο» του, ένα παιδί που γαλουχήθηκε στις «κυανόλευκες» ακαδημίες, να ανοίγει τα φτερά του για τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας πάντα μια θέση και μια αγκαλιά να την περιμένουν από τον σύλλογο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA