Λίγη ώρα αφότου επέστρεψε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της ο ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου, ένα από τα τρομερά κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, η Νεφέλη Χαλδαίου φιλοξενήθηκε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα και μίλησε για τη νέα σπουδαία επιτυχία του αθλήματος.

«Να σας πω την αλήθεια δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι καταφέραμε και πόσο δύσκολο ήταν να επιτευχθεί» είπε η νεαρή περιφερειακός όταν ρωτήθηκε για τα πρώτα συναισθήματα μετά το τέλος του τελικού και την ήττα στις λεπτομέρειες από τις Η.Π.Α., και πρόσθεσε: «Η πρώτη αντίδραση με την κόρνα της λήξης ήταν το κλάμα. Μετά, που ηρεμήσαμε και συζητήσαμε καταλάβαμε το μέγεθος της επιτυχίας, με τη δεύτερη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος».

Το Παγκόσμιο ασημένιο μετάλλιο ήρθε να προστεθεί ως κρίκος σε μία τεράστια αλυσίδα επιτυχιών που έχει χαρίσει το πόλο στον ελληνικό αθλητισμό. Υπάρχει άραγε κάποια μυστική… συνταγή; «Το μυστικό μας είναι απλό. Είναι το πάθος και η αγάπη που έχουμε για το ίδιο το άθλημα» απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Νεφέλη Χαλδαίου και όταν της ζητήθηκε να θυμηθεί το εντυπωσιακό γκολ που έβαλε στη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου για το 6-6 είπε: «Εγινε ένα σουτ από την Χριστίνα (Σιούτη). Η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και πήρε ύψος. Καθώς κατέβαινε κοιτούσα ταυτόχρονα την πορεία της και τον χρόνο. Το μόνο που προλάβαινα να κάνω ήταν να τη… χαστουκίσω, το έκανα με πάρα πολύ δύναμη και δικαιώθηκα».

Όσον αφορά τις τελευταίες οδηγίες τις Ευτυχίας Καραγιάνη πριν από τον τελικό:  «Μας ζήτησε να είμαστε συγκεντρωμένες. Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με πάθος. Υπογράμμισε πως πιστεύει πάρα πολύ σε εμάς και δεν πρέπει να μας αγχώνει το αποτέλεσμα γιατί έχουμε αποδείξει την αξία μας και να μπούμε να διαλέξουμε εμείς το χρώμα του μεταλλίου».

Πηγή: kanaliena.gr

Facebook Comments