Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, η Εθνική Νεανίδων βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, για την ακρίβεια του Παγκόσμιου βάθρου, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Η Εθνική Ομάδα διένυσε μία ξέφρενη πορεία και έφτασε μέχρι και το μεγάλο τελικό, εκεί όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη απέδειξαν σε όλο τον πλανήτη όμως ότι είναι μία ομάδα γεμάτη ποιότητα, ταλέντο και αυταπάρνηση. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με μία εκ των πρωταγωνιστριών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και εκ των πρώτων σκόρερ της γαλανόλευκης, τη Στεφανία Σάντα. Η νεαρή περιφερειακός μίλησε για την αίσθηση που της δημιούργησε το χθεσινό παιχνίδι, η διοργάνωση αλλά και τι προσβλέπει για το μέλλον.

Η Στεφανία Σάντα στο #AQF24:

«Μόλις ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών ένιωσα μια μικρή απογοήτευση μέσα μου λόγω της ήττας, αλλά έφυγε κατευθείαν γιατί καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Η ομάδα ήταν πάρα πολυ δεμένη από την αρχή και φαινότανε από το πως παλεύαμε μέσα στο νερό ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Ορισμένα λάθη στον τελικό μας στοίχισαν το χρυσό μετάλλιο, αλλά έχουμε πολλά ακόμη μπροστά μας να διεκδικήσουμε. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή την ομάδα»!

Facebook Comments