Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, υπήρχαν πολλές ειδήσεις και ιστορίες για τους επτά παίκτες της Σερβίας που αποφάσισαν να αποσυρθούν από την εθνική ομάδα μετά το Ολυμπιακό τουρνουά.

Ωστόσο, ένας από αυτούς άλλαξε γνώμη…

Ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού τουρνουά, που συνέβαλε εξαιρετικά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, θα συνεχίσει να παίζει για τη Σερβία!

Την Πέμπτη (12/8), δήλωσε πρόθυμος και έτοιμος να συνεχίσει να παίζει για την εθνική ομάδα, αλλά ότι όλα εξαρτώνται από τον Ντέγιαν Σάβιτς…

Μόλις την ίδια μέρα, Μίτροβιτς και Σάβιτς συνομίλησαν, ενώ χθες (13/8), ο μεγάλος τερματοφύλακας αποκάλυψε το αποτέλεσμα της ομιλίας.

«Η σερβική ομάδα είχε μια συνάντηση στις 12/8. Μίλησα με τον προπονητή και συμφωνήσαμε ότι δεν θα αποσυρθώ. Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που έχω ανακοινώσει σχετικά με το μέλλον μου στην εθνική ομάδα», είπε ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς στην τηλεοπτική Βοϊβοντίνα.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας έγινε τακτικό μέλος της εθνικής Σερβίας το 2013 και αναμφίβολα είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στο τουρνουά του Τόκιο. Προφανώς, οι Μίτροβιτς και Σάβιτς συμφώνησαν πως ο έμπειρος πορτιέρε μπορεί ακόμα να βοηθήσει τους νυν Ολυμπιονίκες!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Φίλιπ Φιλίποβιτς, Άντριγια Πρλαΐνοβιτς, Ντούσκο Πιέτλοβιτς, Γκόικο Πιέτλοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς και Στέφαν Μίτροβιτς ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στην εθνική ομάδα με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Facebook Comments