Παραμένει στο «Θρύλο» ο Μουρίκης!

0

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της φετινής καλοκαιρινής περιόδου ήταν το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μουρίκης.

Ο διεθνής φουνταριστός ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και ήταν ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ο Έλληνας αστέρας είναι πάρα πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και να παραμείνει στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναμφίβολα, με την παραμονή του Μουρίκη και εφόσον ολοκληρωθεί η νέα συμφωνία, ο Ολυμπιακός δεν αφήνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό παίκτη για την ομάδα να αποχωρήσει και τον κρατά στο Λιμάνι, με στόχο την κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Σύντομα και εκτός απροόπτου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό, ενώ γίνεται λόγος ότι το νέο deal είναι για πολυετή συνεργασία των δύο πλευρών.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο Μουρίκης θα μπορέσει να δουλέψει απόλυτα αφοσιωμένος για το καλό της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδάπεστης.