Μην ξεγράφετε τη Χίο!

by Aquafeed 24

Υπενθύμιση ότι πάντοτε θα είναι ανταγωνιστική έστειλε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ η Χίος του Γιώργου Ντόσκα!

Το πρώτο του πολύ σημαντικό τρίποντο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, πήρε ο ΝΟ Χίου Astra Arlines στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Ο ΝΟΧ επικράτησε 9-5, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Αδαμάντιο Μαντή, καθώς και ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες του Ντόσκα προηγήθηκαν 6-0!

Αντίθετα, για τον ΠΑΟΚ του Πάνου Βέργου αυτή είναι μια ήττα σοκ που πρέπει να προβληματίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο αγώνα μαζεύτηκαν χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ από την Εύβοια που έχει διαγνωσθεί με νωτιαία μυική ατροφία και χρειάζεται το ποσό των 3.000.000 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει θεραπεία στη Βοστώνη.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΠΑΟΚ 9-5

Οκτάλεπτα: 4-0, 2-0, 2-2, 1-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Σ. 2, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου 2, Φραγκιαδούλης, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης Ι., Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA