Μιχαήλ-Άγγελος Γωνιωτάκης το… γλυκό των μεταγραφικών κινήσεων του Υδραϊκού!

Εντυπωσιακά έκλεισε την μεταγραφική του ενίσχυση ο Υδραϊκός που αναμφισβήτητα εντυπωσίασε.

by Μάνος Φυρογένης

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά. Το ρεπορτάζ του #AQF24, που βρίσκεται σε εγρήγορση τις τελευταίες μέρες με αλλεπάλληλες γνωστοποιήσεις μεταγραφικών κινήσεων στον χώρο της ελληνικής και όχι μόνο υδατοσφαίρισης, επιβεβαιώθηκε.

Το ρόστερ της επόμενης περιόδου, με τα όποια μικρά περιθώρια ανατροπών πάντα υπάρχουν, ολοκληρώθηκε για τον Υδραϊκό. Τα κομμάτια του παζλ του Νίκου Καραμάνη μπήκαν στη θέση τους και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο Μιχαήλ-Άγγελος Γωνιωτάκης-Κορδεράς.

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης (LEN Challenger Cup) το 2023 με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλάζει επαγγελματική στέγη έπειτα από 4 χρόνια, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο επίπεδο τον Ναυτικό Όμιλο αλλά και αυξάνοντας τις προσδοκίες ενόψει της νέας χρονιάς. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κύλησε ομολογουμένως εντυπωσιακά, τουλάχιστον ως προς την χρονική περίοδο. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν αντανακλαστικά, έδρασαν ταχύτατα και προχώρησαν σε πολλές αλλαγές προσώπων για έναν νεανικό, διαφορετικό Υδραϊκό.

Ο τελευταίος που προστέθηκε είναι ο 23χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός, ο οποίος μεγάλωσε αγωνιστικά στο Παλαιό Φάληρο (2008-20) ενώ την τελευταία τετραετία άνηκε στην «αμφίβια ελαφρά ταξιαρχία» με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας παίκτης με σημαντικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του που δεδομένα δίνει πλάτος στην περιφερειακή γραμμή του Υδραϊκού, καθιστώντας τον ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Τρομερή συνέπεια έδειξαν οι νησιώτες σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας τη σύνθεση της ομάδας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο πριν καν μπει Ιούλιος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA