Αλεξάνδρα Ασημάκη: Η «Βασίλισσα» γιορτάζει και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωσή της!

Η μία και μοναδική Αλεξάνδρα Ασημάκη έχει γενέθλια και ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας τους!

by Μάνος Φυρογένης

Θαρρεί κανείς πως… όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ακολουθώντας την Αλεξάνδα Ασημάκη και την μακρά αλλά και συνάμα λαμπρή πορεία της στον χώρο. Μέλος της Εθνικής Ομάδας στην τελευταία της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2008), παρούσα και τώρα στην Ολυμπιακή προετοιμασία 16 χρόνια μετά. Ανέκαθεν βρισκόταν στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, αυτό αναμένεται να συμβεί και τη σεζόν που έπεται. Στη στέγη που αγάπησε παράφορα, για χάρη της οποίας επέστρεψε στην ενεργό δράση. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη όμως δεν έχει μάθει να “ακούει” σε στεγανά. Τα καταρρίπτει, πάντα αυτό έκανε και τούτο είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να κάνει.

Η «Βασίλισσα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες που γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος, η καλύτερη παίκτρια του ΚΟΣΜΟΥ αλλά και της ΕΥΡΩΠΗΣ για το 2011 είναι ακόμα εδώ και αυτό δεν συμβαίνει από αυταρέσκεια ούτε από αυτοικανοποίηση. Η πολυεπίπεδη προσφορά της στο χώρο του αθλήματος είναι ανεκτίμητης αξίας.

Το πιο φωτεινό χαμόγελο του χώρου που έμελλε να φωτίσει εις το διηνεκές όχι μόνο άπαντες γύρω της αλλά και την «γαλανόλευκη υδατοσφαίριση» με το απλόχερο ταλέντο της και τον αδαμάντινο χαρακτήρα της, έχει γενέθλια. Στην τούρτα τοποθετούνται 36 κεράκια αλλά τι σημασία έχει όλο αυτό; Στέκουν για να θυμίζουν μονάχα τι έχει ζήσει, αυτά που έχει περάσει. Και δεν ήταν και λίγα! Για να θυμάται η ίδια και να θυμίζει σε όλους, πως πέρα από την υπομονή και η επιμονή είναι αρετή.

Ένα παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές, ένα υγιές και καλοσυνάτο πρότυπο, ένας άνθρωπος αισιόδοξος. Μία γυναίκα που διεκδικεί, μία μητέρα που δείχνει το δρόμο.

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο Άλιμος έκανε δώρο στην εγχώρια υδατοσφαίριση την ανανέωση του συμβολαίου της και την παραμονή της Ασημάκη στο πολύ ισχυρό ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η τέχνη δεν ξεχνιέται και η Αλεξάνδρα Ασημάκη διαθέτει μπόλικη από δ’ αύτη. Αρκετή για να σιωπήσει όσους αμφέβαλαν. Η «Βασίλισσα» είναι ακόμα εδώ και θα είναι σίγουρα για έναν ακόμα χρόνο στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ υψηλά στον Άλιμο ΝΑΣ που δεν γινόταν να πορευθεί δίχως την αρχηγό του. Ο Πάνος Βέργος  έχει φτιάξει μία μεικτή αστέρων. Το πιο λαμπρό ήταν, είναι και θα είναι η Αλεξάνδρα Ασημάκη, έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει όλες τις κορυφές από τη νέα χρονιά.

Το “θρυλικό” Νο7 θα συνεχίσει να δεσπόζει στα δύο μέτρα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, κερδίζοντας μάχες. Την μεγαλύτερη βέβαια την έχει κερδίσει καιρό τώρα, κάνοντας το αδύνατο (επιστροφή στο τοπ επίπεδο ύστερα από εγκυμοσύνη και χειρουργείο) να γίνει δυνατό και με το παραπάνω.

Οι συμπαίκτριες της στην Εθνική ομάδα, της έκαναν έκπληξη με τούρτα στο μεσημεριανό φαγητό στη Χαλκίδα, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να πραγματοποιεί ευχή. Κανείς δεν ξέρει, μπορεί αυτή να σχετίζεται με την Ελλάδα και το Παρίσι. Και οι ευχές της πιάνουν!

Οι ευχές του Αλίμου ΝΑΣ Betsson προς την εορτάζουσα:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA