Μια ανάσα από Χατζηστεφάνου η Γλυφάδα!

by Aquafeed 24

Το φετινό καλοκαίρι η ανδρική ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας έκλεισε έναν κύκλο πολλών χρόνων, όπου μια παρέα παιδιών με προπονητή τον Δημήτρη Μάζη έζησαν μαζί πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και επιτυχίες όπως για παράδειγμα η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα προ τριετίας.

Φέτος, ο έμπειρος προπονητής καλείται να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο, ύστερα από ορισμένες σημαντικές απώλειες παικτών και μετά την πολύ σημαντική προσθήκη του Χάρη Χαραλαμπόπουλου στα 2μ., τώρα ο ΑΝΟΓ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στάθη Χατζηστεφάνου.

Ο Χατζηστεφάνου αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, αλλά έχει αγωνιστεί επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες με τη μπάλα και προσφέρει τόσο ως αμυντικός, όσο και στην περιφέρεια ενώ έχει ικανότητα να μπαίνει και ως δεύτερος φουνταριστός.

Αναμφίβολα ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Μάζη, ενόσω ο ΑΝΟΓ οδεύει προς την ολοκλήρωση των μεταγραφών δύο ξένων αθλητών που θα βοηθήσουν τη Γλυφάδα στο επερχόμενο, πολύ ανταγωνιστικό, πρωτάθλημα της Α1.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η «αποψίλωση» του ρόστερ της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και ελάχιστοι παίκτες έχουν παραμείνει στο «τριφύλλι», κάτι που αποτελεί κακό οιωνό ως προς τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 του χρόνου, όπως ήδη πρώτοι σας έχουμε ενημερώσει.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA