Πλευρίτου: Έφτασε κιόλας η 10η χρονιά τους στον «Θρύλο»!

by Aquafeed 24

Τα χρόνια περνάνε γρήγορα για όλους, ωστόσο οφείλουμε να τα γεμίζουμε με δυνατές στιγμές. Οι αδερφές Πλευρίτου, Μαργαρίτα και Ελευθερία, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και η επερχόμενη θα είναι η 10η χρονιά που θα φορέσουν το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, αποτελώντας πια από τις παλαιότερες στον σύλλογο και σίγουρα έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο του Ολυμπιακού, όσο και των Εθνικών ομάδων (Ηλικιακών και σε επίπεδο γυναικών).

Οι τρεις αδελφές Πλευρίτου, καθώς την ομάδα στελεχώνει και η νεαρότερη Βασλική, αποτελούν κεφάλαιο για τον σύλλογο και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων της Ελευθερίας και της Μαργαρίτας, σε πρώτη φάση.

Τα τρία κορίτσια ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή και με σκληρή δουλειά έχτισαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο, παρότι βρίσκονται ακόμη σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία! Θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο έτη, όπως ανακοινώθηκε.


O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελευθερία Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής :

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετά από 9 χρόνια στην ομάδα θεωρώ το σύλλογο ως οικογένειά μου και σε αυτές τις στιγμές δεν θα μπορούσα να αποφασίσω κάτι διαφορετικό από το να παραμείνω εδώ.  Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να εξελιχθεί η επόμενη σεζόν ομαλά και να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».


O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Η απόφαση να παραμείνω στην ομάδα, μετά από 9 χρόνια όπου έχουμε ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές ήταν ουσιαστικά… μονόδρομος. Μέσα σε αυτό το περίεργο περιβάλλον που επηρεάζει τον αθλητισμό, ο Ολυμπιακός αποτελεί την ιδανική και πιο ασφαλή επιλογή για κάθε αθλητή. Πόσο μάλλον για εμένα που έχω δεθεί με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία με έχει στηρίξει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Είμαι σίγουρη ότι και τη νέα χρονιά, θα είμαστε κυρίαρχοι και θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA