Μεγάλο ντέρμπι, για γερά νεύρα έγινε στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να παίρνει σημαντική νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου στην πρεμιέρα της Β’ φάσης της Α1 ανδρών και παράλληλα τη… ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου επικράτησαν 9-7 και έφθασαν έτσι τους 39 βαθμούς στον G1 Όμιλο, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κώστα Λούδη παρέμεινε στους 24. Για τον «Ιστορικό» δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Σπούνερ, ενώ για το Περιστέρι ο τιμωρημένος με κόκκινη από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, Μιχάλης Καζάζης και ο πρόσφατα χειρουργημένος στον ώμο, Μανώλης Τσαχιλίδης.

Οι Μπουζαλάς έκανε το 8-7 για τον Πανιώνιο (3.18 πριν από τη λήξη) και ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης σφράγισε τη νίκη για τους Νεοσμυρνιώτες, 1.08 πριν από το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 2, Κανελλόπουλος Χρ., Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Γεωργακόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Τοράκης 2, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας